ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΟ

[ΚΟΣΜΟΣ][twocolumns]

VIVA WALLET: ΝΕΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΜΕΣΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ

Close up of a man using mobile smart phone
Το Viva Wallet ανακοίνωσε μία νέα υπηρεσία για ιδιώτες, ελεύθερους επαγγελματίες και επιχειρήσεις, τη Wallet to Wallet Transfer, η οποία επιτρέπει την άμεση μεταφορά χρημάτων.
Πιο αναλυτικά, η υπηρεσία Wallet to Wallet Transfer είναι ένας νέος τρόπος μεταφοράς χρημάτων μεταξύ ιδιωτών που γίνεται μόνο με τη συμπλήρωση του αριθμού κινητού του παραλήπτη. Ο χρήστης της υπηρεσίας βρίσκει από τη λίστα των επαφών του τον φίλο στον οποίο θέλει να στείλει χρήματα, συμπληρώνει το ποσό και η μεταφορά εκτελείται απευθείας στο Viva Wallet του παραλήπτη.
Η υπηρεσία Wallet to Wallet Transfer προσφέρεται και για μεταφορά χρημάτων μεταξύ ιδιωτών και επιχειρήσεων, όπου το μόνο που απαιτείται για την εκτέλεση της μεταφοράς είναι το ΑΦΜ της επιχείρησης.
Με την υπηρεσία Wallet to Wallet Transfer δεν υπάρχει καμία οικονομική επιβάρυνση για τον αποστολέα ή τον παραλήπτη και η μεταφορά των χρημάτων γίνεται σε πραγματικό χρόνο, εύκολα και με ασφάλεια, χωρίς να χρειάζεται αριθμός λογαριασμού ή IBAN. Ακόμη και αν ο παραλήπτης δεν έχει Viva Wallet, ενημερώνεται μέσω SMS να δημιουργήσει άμεσα τον λογαριασμό του και να πάρει χωρίς καθυστέρηση τα χρήματά του.
H διαδικασία ενεργοποίησης ενός Viva Wallet είναι απλή και ολοκληρώνεται online στο www.vivawallet.com, χωρίς να απαιτείται ο πελάτης να πάει σε κάποια τράπεζα. Για να φορτίσει τον λογαριασμό του με χρήματα, ο πελάτης μπορεί να επισκεφτεί 3000 σημεία σε όλη την Ελλάδα, μεταξύ των οποίων επιλεγμένα πρατήρια EKO, BP ή Shell, τα καταστήματα Public, Παπασωτηρίου, ΙΑΝΟΣ, Media Markt, Seven Spots, Reload Stores, My Market κλπ. Φόρτιση του Viva Wallet μπορεί επίσης να γίνει με κάρτα (χρεωστική, πιστωτική, προπληρωμένη) και μέσω e-banking.

Πηγή: www.pestaola.gr
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τους αρμόδιους .

- Το Pousinis BLOG διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρέσει οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Το Pousinis BLOG δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν το Pousinis BLOG.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα του Pousinis BLOG.


ΕΞΥΠΝΕΣ ΣΥΒΟΥΛΕΣ

[TIPS][bsummary]